KrALiÇe   09-10-2022 Saat 10:01
#1
Antepfıstıklı Yeşil Pilav Tarifi

2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
150 gram toz antepfıstığı
150 gram tane antepfıstığı
1 çay kaşığı karabiber
tuz

PİRİNCİ tuzlu sıcak su ile ıslatın. 10 dakika beklettikten sonra yıkayıp suyunu süzdürün ve tereyağında
kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak et suyu veya suyla tuz, karabiber ilave edip, göz göz olana dek kısık ateşte pişirin. Ocaktan alıp, toz antepfıstığı ekleyin. Üzerine antepfıstığı serpip servis yapın.
Kurgu   09-10-2022 Saat 19:39
#2
Afiyet olsun Gülümseme
Damla   15-10-2022 Saat 13:17
#3
Harika değişik ve lezzetli görünüyor bu pilav   Kızarmak
İnsan Doğrulama:
Lütfen aşağıda gördüğünüz onay kutusunu işaretleyin. Bu işlem, otomatik spam botlarını önlemek için kullanılır.
İfadeleri İptal Et?
Konu ile Alakalı Benzer Konular
Yorumlar 2
Okunma 103
29-09-2023 Saat 15:01
Son Yorum Yazar: BegonviL
Yorumlar 1
Okunma 104
15-04-2023 Saat 11:07
Son Yorum Yazar: Damla
Yorumlar 1
Okunma 133
16-12-2022 Saat 21:53
Son Yorum Yazar: Damla
Yorumlar 0
Okunma 129
09-10-2022 Saat 09:54
Son Yorum Yazar: KrALiÇe
Yorumlar 0
Okunma 121
09-10-2022 Saat 09:53
Son Yorum Yazar: KrALiÇe
  

Sosyal Ağlarda paylaş


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi