Forumteams.com !

Tam Versiyon: Aksesuarın önemine Dair 4 çok Geçerli Neden
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Aksesuarın önemine dair 4 çok geçerli neden
Çok şık bir kıyafet giydiniz ya da aceleden üzerinize öylesine bir şeyler geçirdiniz. Hiç önemli değil her iki durumda da sizi ortaya çıkaracak asıl önemli detay kesinlikle kullandığınız aksesuarlar olacaktır. Çünkü aksesuar pastanın üzerine koyulan o son çilek gibi kıyafetin üzerinde yapılan o son dokunuştur. Ve stiliniz, zevkiniz hakkında asıl ipucunu o verir. İşte aksesuarı neden sevdiğimize dair diğer çok geçerli nedenler.


[Resim: 58ef66aec03c0e40a8118b92]


Aksesuar kişiliğinizi yansıtır

Güzel giyinen bakımlı biri olabilirsiniz. Ancak farkında mısınız bilmiyoruz ama etrafınızdaki diğer kadınlar da bu özellikleri taşıyor. Bu nedenle siz onlardan ayıracak asıl önemli farkı aksesuarlarınız gösterecek. Kullandığınız aksesuarlar sizin hakkınızda çok önemli ipuçları verir. Altın rengini seven gösterişli biri misiniz ya da gümüşün o soğuk sadeliğinden yana mısınız? Basit bir takı tercihi bile kişiliğiniz hakkında çok şey söyler. Bu nedenle aksesuar kullanımı düşündüğünüzden daha önemlidir.



Sizi daha stil ve özenli gösterir

Koşturmaca içinde olduğunuz bir hayatta rahat kıyafetleri tercih ediyor olabilirsiniz. İşte bu rahat kombininize ekleyeceğiniz son derece stratejik bir aksesuarla bu durumu sanki üzerine çok düşünülmüş bir kıyafet noktasına taşıyabilirsiniz. Mesela kısa, bol, rahat bir pantolon ve üzerine basit bir tişört giydiniz. Başınıza takacağınız bir şapkayla olayı bambaşka bir boyuta taşıyabilirsiniz.



Şık görünmenin en ekonomik yoludur

Her yıl modaya ayak uydurmak için cüzdanınızda açtığınız delikleri bir düşünün. İşte aksesuarlar modası kolay geçmeyen temel parçalardır. Bu nedenle bir kıyafet alırken gösterdiğiniz özeni aksesuar seçimlerinde de göstermeli ve kesinlikle boşa harcanan bir paraymış gibi düşünmemelisiniz. Çünkü o basit görünen kolye, kemer, toka aslında sizin kalitenizi yansıtan en önemli parça olacaktır. Toplamına bakıldığında ise kıyafetlere harcadığınız paranın çeyreğiyle iyi bir aksesuar koleksiyonuna sahip olabilirsiniz.

Sizi zamanla daha zevkli bir insan haline getirir

Aksesuar kullanmayı bilmek kesinlikle bir zevk işidir. Doğru parçayı doğru yere koymak ve bu parçayla tüm havayı değiştirmek her yiğidin harcı değildir. Bu nedenle ne kadar çok aksesuar kullanır ve bu konuda kendinizi eğitirseniz, zaman içerisinde o kadar stil sahibi ve şık biri haline gelirsiniz. Kısaca aksesuar kullanımı size geliştirir. Bu nedenle elinizi korkak alıştırmayın, takın takıştırın. Ama kararında.