Forumteams.com !

Tam Versiyon: Binder v13.9 – Arkadaşlık Ve Sevgili Bulma Scripti + Android Uygulama Dahil
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
[Resim: Binder-v13.9-Arkada%C5%9Fl%C4%B1k-Ve-Sev...24x521.jpg]
[b]Binder v13.9 – Arkadaşlık Ve Sevgili Bulma Scripti + Android Uygulama Dahil[/b] [b]İndir[/b]
Binder daha güvenilir bir Binder klonlama uygulamasıdır ve profesyonel olarak Binder dating hizmetine alternatif olarak yapılandırılmıştır. Bu Binder uygulamasıyla mükemmel partnerinizi bulun ve ilişkinin uyum içinde kalmasına izin verin.
[b]Tinder Benzeri Clone Script İndir Arkadaşlık Scriptleri[/b]
[b]Özellikler[/b]

Facebook Entegrasyonu: Facebook ile giriş yapın, hesap kaydını sorunsuz hale getirir. Ayrıca, kullanıcıya daha kişisel bir deneyim sunmasına yardımcı olur.
Beğenme Profilini Reddet: Kullanıcılar uygun bir eşleşme bulma şansını artırarak bireysel profilleri beğenebilir veya reddedebilir.
Tokatlamak: Sol veya sağ, sonuna kadar kaydırın
Gerçek Zamanlı Sohbet: Bireysel profillerle eşleştikten sonra, kullanıcı Binder’da birbiriyle sorunsuz sohbet edebilir ve sınırsız resim, mesaj vb. Alışverişinde bulunabilir.
Push Bildirimi: Kullanıcılara profilleri beğenildiğinde anında haber verilecek. Anında bildirimler, kullanıcının her zaman gelen mesajları bildirmesini sağlar.
Abonelik: Kullanıcılar, Binder Uygulaması içinde aylık bir ücret ödeyerek geri sarma gibi ek ücretli özelliklere abone olabilirler.
Geri Sarma Özelliği: Kullanıcılar, Binder App uygulamasındaki son kaydırma işleminde değişiklik yapmak istiyorlarsa geri sarma fonksiyonunu kullanabilirler.
İlgi çekici reklamları Admob
Gelir Modeli: Uygulama içi satın alma, reklam, pazarlama ve daha pek çok şeyle Binder uygulamasını para kazanın!
[b]Demo[/b]
[b]Dosya Şifresi : www.phpscripttr.com[/b]

[/url][url=https://phpscripttr.com/git/I0BcO][b]Script İndir[/b]