Forumteams.com !

Tam Versiyon: Kolay Yoldan SEO Yapma
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Arama motoru optimizasyonu yapmak kolay bir işlem değildir. Belirli aşamalar içeren SEO, işin uzmanı tarafından yapılmadığında ya da hileli olarak oluşturulduğunda site için istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Kolay yoldan SEO yapmaya çalışmak adil olmayan rekabet doğurabilir.

[Resim: kolay-yoldan-seo-1.jpg]

Ancak birkaç teknik ile doğal ve kuralına uygun optimizasyonlar yapılabilir. Google, Yandex, Bing gibi arama motorları tarafından fark edilmek böylece mümkün olur.

En Kolay Site İçi SEO Teknikleri

Site içi Seo teknikleri ile doğal aramalarda ilk sıralarda çıkmak mümkün. Arama motoru mantığı ile hazırlanan ve tanıtımlarla desteklenen web adresleri internet kullanıcılarının ilk tercihi oluyor.

Siz de kolay yoldan SEO yapmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Özgün ve Benzersiz İçerik

Sitenizin ilk sayfada yer almasını istiyorsanız taklit içeriklerden kaçınmalısınız. Sektörünüze, makalenizin hedefine ve kelime aracı kriterlerine göre benzersiz makaleler yazmalısınız. Yazınızın özgün olması daha çok kişiye ulaşmanızı sağlar ve firmanıza duyulan güveni artırır. Anahtar Kelime Seçimi ve Dağılımı

Anahtar kelime analizi sonucu belirlenen hedef kelimelerde yazdığınız metinleri kontrol etmelisiniz. Kelime seçiminizi rekabet düzeyine göre sayfalarınıza dağıtmalı ve yoğunluğunu kontrol etmelisiniz. Fazla kelime yoğunluğu sizi üst sıralara taşıma aksine sitenize değer kaybettirir.

Kelimelerin Stratejik Dağılımı

Google botları sayfanızı indexlerken yukarıdan aşağıya doğru tarama yapar. İlk 25 kelimede keyword bulundurmanız sayfanızı, dolayısıyla sitenizi değerli kılar. Böylece sıra atlarsınız.

Ziyaretçi

Bilgiler için teşekkür ederiz hocam