Forumteams.com !

Tam Versiyon: General Mobile’dan Kablosuz Kulaklık GMPods Ile Tanışın
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
General Mobile’dan Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

[Resim: 640xauto.jpg]

General Mobile tarafından tanıtılan ve satışa sunulan General Mobile GMPods teknik özellikleri ve fiyatı ile kullanıcıların gözdesi olabilir mi?

General Mobile, kısa süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı telefonu GM 10’un ardından şimdi de yeni kablosuz kulaklık modeli GMPods’u tüketicilerin beğenisine sundu.

General Mobile, tek şarjla 25 saate kadar kullanım sunan kablosuz kulaklığı GMPods'u duyurdu. Giriş seviye bir kablosuz kulaklık olan GMPods, seviyesine göre fena olmayan fiyat ve özelliklere sahip.

Bluetooth 5.0 desteği ile gelen GMPods’ta bir oyun modu da bulunuyor. Bu mod, ses kasmayı gerektiren oyunlarda kesintisiz bir deneyim sunarken gecikmeleri de minimum seviyeye indiriyor.

Dokunmatik kontrol desteği sayesinde bağlı olduğu cihaza erişim sağlamadan dahi medyaları oynatmayı, durdurmayı, gelen aramaları yanıtlamayı mümkün kılan GMPods, üç kere dokunulduğunda ise Google Asistan’ı aktif ediyor.

25 Saat Ultra Uzun Pil Ömrü

5 saate kadar pil ömrü olan kulaklıklarınıza ek olarak, taşınabilir şarj kutusu GMPods'lara ekstra 20 saat güç verir.

GMPods Fiyatı

Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken GMPods fiyatı ne kadar? General Mobile yeni kablosuz kulaklığını 189 TL’den satışa sundu.