Forumteams.com !

Tam Versiyon: Fatma Erdek - Melekler Zamanı
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Melekler Zamanı Arka Kapak Yazısı;

“Gökyüzü, maviye kilitli kapılarını aralar mı günün birinde? Bir akşam vakti, koyu akşam rengi saçların arasına düşer mi yıldızlar? Bitmesi için sayılan günler durur mu zamanın bir yerinde? Tek bir mum gibi yanmakta olan nefes üzerine esen rüzgâr diner mi? Kara geceye, ala bir şafak iner mi? Bir umut tomurcuğu sürer mi, kırık dal parçalarının arasından? Küçük bir yürek, dev bir bedenin yalnızlığını siler mi? Dokunur mu bir el, küçülmüş, tertemiz çocuk kalbin derinliklerine? Düne, güne küsmüş karanlık bir denizin üzerine yakamozlar serer mi?”

Yusuf ve Yesra. İki kardeş. Tek can. Ve onları ayıran babaları. Küçük Yusuf’u tarikatın emrine gönderirken, gencecik Yesra’yı yaşlı tarikat liderine eş olarak verir. Sonra… Sonrası mücadeleci Yusuf’un tarikattan kaçışı. Barlas oluşu. Hayatı keşfi. Mucizelerin ona getirdiği hayatının melekleri Nesil ve Ekin.

İç içe geçmiş, soluk soluğa okunan bir adamın iki hayat mücadelesi. Yesra ve Yusuf’un yürek burkan, sarsan hikâyesiyle irkilecek, Nesil ve Barlas’ın aşklarıyla yaşamın ne denli bir mucize olduğuna tanıklık edeceksiniz…