Forumteams.com !

Tam Versiyon: Alzheimer’a Iyi Gelen şifalı Bitkiler Nelerdir?
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Alzheimer’a iyi gelen şifalı bitkiler nelerdir?

Tarçın: Kokusunun hafızayı kuvvetlendirici etkisi vardır. Sütlü tatlılara, salatalara eklenerek veya çay şeklinde tüketilebilir. Çay şeklinde içilecekse günde 1 fincan, toz halinde kullanılacaksa yarım çay kaşığı tüketmelidir. Günlük olarak bu miktardan fazla tüketilirse kabızlığa, kan şekerinin düşmesine neden olabilir.

Zerdeçal: Hastalığın ilerlemesini önlediği gibi hastalığın önlenmesinde de rol oynar. Yemeklere veya süte katılarak tüketilebilir. Ancak Zerdeçal, kan sulandırıcı ilaçlarla birlikte kullanılmamalıdır.

Badem: Zengin E vitamini içeriği ile günlük 5-6 adet tüketilirse hastalığın ilerlemesini etki yapar. Günlük tüketimi bir avucu geçmemelidir. Önerilen miktardan fazla tüketim kilo artışına, bazı ilaçlarla etkileşime girerek alerjiye, artan lifin sindirilememesi sonucu kabızlığa yol açabilir.
Alzheimer hastalığına iyi gelen ve tedavi etkisi gösteren birçok bitki çeşidi bulunmaktadır. Özellikle tavsiye edilen bitkisel gıda takviyeleri sayesinde bu hastalıkların tamamen ortadan kalkmasını sağlanabilmektedir. Bunun için ise beyin ve hafızayı geliştiren bitkiler kullanılarak hastalığın üstesinden gelinebilmektedir.
1. Düzenli vitamin alın

2. Aktif bir hayat sürün

3. Kötü alışkanlıklardan kurtulmaya çalışın

4. Düzenli sağlık kontrolleri yaptırın
Teşekkürler elinize sağlık.
Bilgilendirme için teşekkürler   Kızarmak
(28-02-2022 Saat 11:29)Limon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilgilendirme için teşekkürler   Kızarmak

Rica ederim  Rulo gözler Kalp
Teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş gerçekten.