Forumteams.com !

Tam Versiyon: Wordpres Için En Iyi Blog Temaları
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Wordpres için en iyi blog temaları

WordPress özellikle bloglar için biçilmiş bir kaftan niteliği taşır. İlk olarak oluşturulma nedeni de blogların yapısını kolaylaştırmak olan bu sistemde birçok bloğun SEO bakımından da daha verimli olarak çalışması ve kullanıcılara ulaşması mümkündür. WordPress sistemi SEO ile de uyumlu bir yapıdadır. En iyi WordPress blog temaları sayesinde siz de kendiniz için uygun olan temayı seçebilir ve hızlı bir şekilde kurarak sitenizde aktif hale getirebilirsiniz. Temaların mobil ile uyumlu olması oldukça önemlidir size sunacağımız temaların tamamı bu şekilde. Temalar üzerinde kod ile değişim yapmak mümkün çoğu da sürükle bırak özelliği ile aktif bir şekilde çalışıyor.


WordPress Blog Temaları
En iyi WordPress blog temaları ile ilgili araştırmalar yaptık ve sizler için uygun olan işlevsel temaları bir araya getirdik. Temaların kurulumu oldukça kolay ev aynı zamanda tercih edilirlikleri de bir o kadar fazla. Bu durumun anlamı; kuran birçok kişi bu temalardan memnun.

Ocean WP
200 bin üzerinde yüklemesi olan bir temadır. Şu anda en popüler tema olduğunu söylemek de mümkün. Temanın oldukça yaygın bir kullanıma sahip olduğunu rakamlardan anlamayabilirsiniz. Oldukça fazla amaca hizmet edecek şekilde üretilmiş bir temadır. Entegrasyon açısından özelleştirilmiş bir yapısı vardır. Hafiftir ve aynı zamanda genişletilmeye de müsaittir. Bütün cihazlar ile uyumlu çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Sayfa kurucular ile uyumu vardır.

Elegant Magazine
Zarif ve kibar bir tema isteyenlerdenseniz; magazin sitesi tarzında, bakım sitesi tarzında bir site oluşturacaksanız mutlaka tercih edebilirsiniz. Minimal ancak etkili bir yapısı bardır. Özelleştirmeye müsaittir. Bir haber sitesi olarak dahi kullanmak için ideal bir yapısı vardır. SEO için uygundur.

Hueman
En iyi WordPress blog temaları içerisinde en fazla tercih edilenlerden birisidir. 70 bin üzerinde indirme sayısına sahiptir. Popüler bir yapısı vardır ve mobil ile olan uyumu kullanıcılar tarafından sevilmektedir. Minimalistik çizgilere sahip bir tasarımı vardır. Modern olmasının yanı sıra şık tasarımı birçok alanda kullanılmasına izin verir. Temanın özelleştirilmesi de mümkündür. Kişisel bloglar için ideal bir yapısı vardır.