Forumteams.com !

Tam Versiyon: Vücuttaki Yağları Parçalıyor 1 Fincan Içen Zayıflıyor
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için mutlaka beslenmenize dikkat etmeniz ve düzenli olarak egzersiz yapmanız gerekiyor. Ancak diyet listenize ekleyeceğiniz bazı bitki çayları ile kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.


Kilo vermek için vücudunuza uygun bir diyet programını uygulamanız gerekir. Ayrıca düzenli olarak egzersiz yaparak kalori harcamanız ve vücudunuzu sıkılaştırmanız önerilir.

Tüm bunların dışında diyet yaparken her gün içeceğiniz 1 fincan bitki çayı ile vücudunuzdaki yağları daha hızlı bir şekilde yakabilirsiniz.

Bitki çayları tek başına kilo verdirmez ancak diyet listesine ek olarak tüketilen bazı bitki çayları metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını destekler.


TARÇIN ÇAYI

Tarçın çayı kan şekerini dengeleme konusunda çok etkilidir. Tarçın çayı bu özelliği ile gün içinde yaşanan tatlı krizlerini engeller.

Tarçın çayı tok tutucu özelliği sayesinde açlık krizlerinin de önüne geçer ve fazla kalori alımını engeller. Tarçın çayı sindirim sisteminin düzenli çalışmasına da yardımcı olur. Kabızlık ve şişkinliği önler.


ZENCEFİL ÇAYI
Zencefil çayı vücutta biriken iltihabın atılmasını sağlar. Zencefil çayı, metabolizmayı harekete geçirir ve yağ yakımını destekler.

Zencefil çayı sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Bağırsak hareketlerini düzenler. Vücutta biriken ödem ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Her gün 1 fincan içen zencefil çayı kilo vermenizi destekler.


MATE ÇAYI
Mate çayı vücut sıcaklığını yükselterek normalden daha fazla kalori yakılmasını sağlıyor. Her gün 1 fincan içilen mate çayı, tokluk hissini artırarak fazla kalori alımını engelliyor.

Mate çayının içerisinde kafin oranı yüksektir. Bu özelliği ile de yağ yakımını destekler. Mate çayı ödemin atılmasında da yardımcı olur. Diyet listesine 1 fincan eklenmesi önerilir.


YEŞİL ÇAY
Yeşil çay hem E hem de C vitamini kaynağıdır. Yeşil çay zayıflama süreçlerini kolaylaştırır ve sağlık için de çok faydalıdır.

Yeşil çay metabolizmayı çalıştırarak yağ yakımını destekler. Aynı zamanda cildi de güzelleştirir. Kafeinin sağlıklı versiyonu olarak da anılan yeşil çay, yağ yakımını hızlandırarak kilo vermeye yardımcı oluyor. Yeşil çayı diyet yaparken ara öğün olarak tüketebilirsiniz.