Forumteams.com !

Tam Versiyon: Arda Güler Kimdir - Arda Güler Biyografi
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
[Resim: arda-guler.jpg]

Arda Güler, 25 Şubat 2005'te Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda, yeteneği ile ön plana çıktı. 2018'e kadar Başkent ekibinde forma giyen genç solak, Şubat 2019'da Fenerbahçe'ye katıldı.

Hayalini kurduğu kulübe gelmenin mutluluğu..

14 yaşında Fenerbahçe'ye katılan Arda, hayalini kurduğu kulübe geldiğini belirtmiş ve "Bir yanda yıllardır beraber futbol oynadığım takım arkadaşlarımdan ve hocalarımdan ayrılmanın üzüntüsü, diğer tarafta taraftarı olduğum ve hayalini kurduğum kulübe gelmenin mutluluğu..." ifadelerini kullanmıştı.

Kulüp kariyeri
2014-2019 yılları arasında Gençlerbirliği'nin birçok altyapı kategorilerinde forma giydi. 20 Şubat 2019 tarihinde 150.000 TL (28.000 Euro) karşılığında Fenerbahçe'nin altyapı takımına transfer oldu. 2023 sezonunun bitiminden sonra adı başka kulüpler ile anılan Arda Güler'e talip olan takımlar arasında Barcelona ve AC Milan gibi takımlar vardı. 4 Temmuz 2023 tarihinde adı Real Madrid ile anılmaya başlanan Arda Güler, 6 Temmuz 2023 tarihinde toplam 30 milyon Euro bedel ile Real Madrid'e transfer oldu.

Ziyaretçi

İspanyollar Arda'yı canlı seyredecek olduğunuz için çok şanslısınız .Artık tüm Türkiye Real Madrid'i destekliyor
Geleceğin yıldızı Maşallah..
(24-07-2023 Saat 22:08)Ziyaretçi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İspanyollar Arda'yı canlı seyredecek olduğunuz için çok şanslısınız .Artık tüm Türkiye Real Madrid'i destekliyor

Arda Güler'in ilk maçında verdiği izlenim çok önemli. İyi oynarsa daha da fazla oynar.
arda çok çalışıp herkese kalitesini ispatlaması lazım ancak öyle saygı görecektir herkes bir numara olmak istiyor rekabet sınırsız..

Ziyaretçi

ardayı severim layık olduğu yere vardı sonunda inşallah tüm türkiye ardayı destekleyecek...

Ziyaretçi

Sakatlık durumu varmış Arda kardeşime geçmiş olsun. Gerçekten bir sakatlık durumu varsa umarım hızlıca iyileşir ve ülkemizi güzel bir şekilde temsil etmeye devam eder.
Geleceği parlak olur umarım ülkemizin gururu
Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu umarım daha iyi yerlere gelir..