Forumteams.com !

Tam Versiyon: Google Bard | Yapay Zeka Sohbet Botu
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Google Bard, Google AI tarafından geliştirilen ve 21 Mart 2023'te Birleşik Krallık Test Aşamasında Yayınlanan bir Chatbot'tur. Google'ın LaMDA dil ailesini kullanan Bard, şu anda 200'den fazla ülkede yayın yapmaktadır. Bard'ı ABD İngilizcesi, Japonca, Korece Türkçe gibi farklı dillerde kullanabilirsiniz.
.
Bard, bilgilendirici ve kapsamlı olacak şekilde eğitilmiş büyük bir dil modeldir. Metin ve koddan oluşan devasa bir veri kümesi üzerinde eğitilmiştir. Bu, metin üretebileceği, dilleri çevirebileceği, farklı türde yaratıcı içerikler yazabileceği ve sorularınızı bilgilendirici bir şekilde cevaplayabileceği anlamına gelir.

[Resim: Google_IO_Bard_Keyword_Header_Option_B_2096x1182.png]


Bard'ın şu anda yapabildiği şeylerden bazıları şunlardır:
  • Metin üretmek. Bard, şiir, kod, senaryolar, müzik parçaları, e-posta, mektuplar vb. gibi farklı yaratıcı metin formatları oluşturabilir.
  • Dilleri çevirmek. Bard, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, Çince, Japonca ve Korece dahil olmak üzere 26 dili çevirebilir.
  • Çeşitli türde yaratıcı içerikler yazmak. Bard, hikayeler, makaleler, blog gönderileri, şarkı sözleri, vb. gibi farklı türde yaratıcı içerikler yazabilir.
  • Sorularınızı bilgilendirici bir şekilde cevaplamak. Bard, açık uçlu, zorlayıcı veya garip olsalar bile, sorularınızı kapsamlı ve bilgilendirici bir şekilde cevaplayabilir.

Uygulamayı ziyaret edip sorular sormak için https://bard.google.com/ adresini kullanabilirsiniz.

Ziyaretçi

Chat Gpt hala eğitim halinde... Daha yol var...Google aslında gelecekteki bir yapay zekanın veri kaynağı olacak düşüncesine yıllar önce kapıldım. Çünkü geçmişte yapay zekalar yok değildi ancak eğitim yapacak kadar bir veri yoktu.. Google bunu sağladı demek yanlış olmaz..
Bunun Temelini 98-99 senesinde bir Türk yapmıştı. o zaman siyah ekranda bize bir şey soruyor biz e yada h yazıp cevaplıyorduk. her soru senaryosunda Farklı cevaplar veriyordu