Forumteams.com !

Tam Versiyon: Beklenen Android 14 Tanıtıldı
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Google,nin gerçekleştirdiği Made by Google etkinliğinde merakla beklenen Android 14’ü tanıttı. İşte yeni sürümün özellikleri!

[Resim: android-2.jpg]

Google‘ın merakla beklenen Made by Google etkinliği gerçekleşti. Şirket, Pixel 8 serisi gibi ürünlerinin yanı sıra uzunca bir süredir beta çalışmalarını gerçekleştirdiği Android 14’ü de kullanıcıların beğenisine sundu. Peki yeni sürüm neleri beraberinde getirecek ve hangi modellere gönderilecek?

Android 14 özellikleri
Android 14 ile kullanıcılara cihazlarını daha fazla özelleştirme imkanı sunuluyor. Örneğin şirketin Android 12 ve 13 ile başlattığı Material You adlı tasarım dilini bir üst seviyeye çıkıyor. Bilindiği üzere bu özellik, uygulama simgelerini, kullanıcı arayüzü öğelerini, ayarları ve çok daha fazlasını kullanılan duvar kağıdının renklerine göre belirli bir renk şemasını takip edecek şekilde otomatik olarak ayarlayabiliyor.

ANDROİD 14 ALACAK TELEFONLAR - SAMSUNG, XİAOMİ, POCO VE DAHASI...
Android 14, teknolojik açıdan üst seviye sınıfta bulunan akıllı telefon ve tabletleri kesin olarak destekleyecek. Örneğin Samsung'un Galaxy S23, S22, S21 serisi ile Xiaomi'nin 13 Pro, Poco F4, Poco M5 gibi amiral gemisi modellerini kullananlar, yeni sürüm çıkar çıkmaz güncellemeyi yükleyebilecekler.
Telefon kullanımını kolaylaştıracak hiç bir yenilik yok. Performans iyileştirmesi deyip üstü kapalı şekilde geçiyorlar bana göre.  Büyük sırıtış
İşlevselliği artırılmış gibi gözüküyor bu da bize daha fazla kisileştirme imkanı sunacak ama diger cihazlarda ne kadar optimize calısacak zamanla deneyimleyip görecegiz

Ziyaretçi

Küçük değişiklik yaparak yeni sürümü sunmalarından vazgeçseler keşke
Android'in artık güncellemeleri üreticiden bağımsız hale getirmesi lazım.