Forumteams.com !

Tam Versiyon: Evde Kaş Boyama Yöntemleri Nelerdir?
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Evde Kaş Boyama Yöntemleri Nelerdir?

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQbb2e9FGh602ac-ttIwNz...A&usqp=CAU]

Kaşlar yüzümüzü çevreleyen ve ifadeyi tamamlayan noktadır. Bu sebeple güzel ve şekilli görünmesi sizi daha etkileyici ve bakımlı gösterecektir. Saç rengini değiştirdiği için kaş ve saç renk uyumu isteyenler gibi kaşlarını daha gür ve dolgun göstermek isteyenler de kaş boyayarak bu durumlardan kurtulabilir. Seyrek kaş yapısına sahip kişilerin ise geçici kaş boyama yöntemleri ile evde istedikleri görünüme kavuşmaları oldukça kolaydır. Evde kaş boyama yöntemleri arasında;

1. Kaş Kalemi ile Kaş Boyama

Kaş kalemi ile kaş boyama yöntemi oldukça hızlı ve kolay bir yöntemdir. Evde rahatça uygulayabilirsiniz. Kendi saç renginiz ile uyumlu renkteki bir kaş kalemi ile kaşlarınızı boyayın. Boyadığınız kaşlarınızın daha belirgin ve biçimli durduğunu görünce inanamayacaksınız. Doğal bir görüntü oluşsun istiyorsanız çok bastırmadan ve net çizgiler çizmemelisiniz.

2. Kaş ve Kirpik Boyası ile Kaş Boyama

Kaş ve Kirpik için özel olarak üretilen boyalar yardımıyla kaşlarınızı renklendirmeniz mümkündür. Kullanacağınız kaş boyası üzerinde gösterilen talimatları takip ederek boyama yapmanız doğru olacaktır. Boya üzerinde söylenen süreyi aşmamaya dikkat ediniz.

3. Kaş Farı ile Kaş Boyama

Kaş farı ile boyama yapmadan önce kaşlarınızı tarayarak şekil verin boşlukları kaş farı yardımı ile doldurun. Böylece kaşlarınız daha dolgun duracak ve kusursuz görünecektir.

4. Kaş Maskarası ve Kaş Jeli ile Kaş Boyama

Kas maskarası ve kaş jeli ile kaşlarını boyamak istiyorsan doğal bir görünümden yana olduğunu söyleyebiliriz. Kaşlarının görünümü seyrekse ve kaş maskarası ile tarayarak sabitlediğin kaşlarını kesik uçlu bir fırçadan yardım alarak doldurabilirsin. Uygulaması çok kolay ve hemen sabitlenen kaş jeli ile boyama yöntemi kullanarak hoş ve doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kaşlar Nasıl Boyanır, Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Kusursuz bir görünümün tamamlayıcısı olan kaşlarınızı mükemmel görünüme ulaştırabileceğiniz pratik yöntemler bulunmaktadır. Ancak bu yöntemleri uygularken bazı noktalara dikkat etmenizde fayda vardır.

  1. Kaşlarınızla seçtiğiniz kaş boyasının renginin uyumlu olması oldukça önemlidir.
  2. Herhangi bir boya uygulamadan önce kaşlarınızın temiz olmasına ve bir ürün kalıntısı olmamasına dikkat edin.
  3. Kaşınızı boyamadan önce şekil verin ve boyayı çizdiğiniz çerçeve dışına taşırmamaya özen gösterin.
  4. Yüzünüzü boyamamak adına çerçevenin etrafına vazelin sürerek istenmeyen bölgelerin boyanmasını önleyebilirsiniz.
  5. Kaş boyarken aşırı ürün kullanımı hoş bir görüntü vermeyecektir.
  6. Boyanın bekleme süresi için talimatlarda belirtilmiş olan süreyi aşmamaya dikkat edin.
Kaşları çok gür ve sert siyah olanların özellikle çok doğal oluyor bu şekilde uygulama yapınca.