Forumteams.com !

Tam Versiyon: Sevdiği Kişiyi Takıntı Haline Getiren 3 Burç
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Sevdiği kişiyi takıntı haline getiren 3 burç! Onlar manyağın ta kendisi

Sevmek ve sevilmek güzel fakat bunu aşırı duygulara kapılarak kişinin hem kendisine hem de karşısındakine yük etmesi ya da zarar vermesi çok yorucu. Astroloji bu kişilerin burçlarını takıntılı olarak tanımlıyor. Sevdiği kişileri takıntı haline getiren burçların özelliklerini yazdık. İşte en tehlikeli seven burçlar...

Bazı burçlar sevgisiyle, aşkıyla insanı yorar. Bu kişilerin takıntısı aşk yorgunluğuna neden olur. Çünkü ne anda kalır ne de hissettiği andan çıkar. Akılları hep geçmiştedir ve bir türlü bulundukları yerde mutlu olamazlar. Bazıları da çok iyi mutluluk taklidi yapar. Ama onların sevgisi hep takıntılıdır. Sevdiği kişiyi takıntı haline getiren burçları yazdık.

EN TAKINTILI 3 BURÇ

Yengeç: Su burcu olan yengeç, en alıngan burçlardan biridir. Hatta empatiktir. Başkalarıyla olan derin duygusal bağları çoğu zaman sevdikleri hakkında endişelenmelerine neden olur. Duygusal durumları bazen aşırılığa kaçtığından kaygısı da fazla olur ve birine gerçekten aşık oldu mu unutması zor olur.

Akrep: Akrep burcunun hisli dünyası onları ilişkiler konusunda endişe ve şüphe manyağı yapar. Sürekli kalplerini koruma ihtiyacının ardındaki nedenleri ve bunun onlara getirdiği duygusal zararı ortaya çıkarma hissi onları takıntılı yapar.

Başak: Detaylara dikkat eden ve mükemmellik arzusuna sahip olan Başaklar, en küçük kusurlar için bile endişelenmeden duramazlar. Sürekli kusursuzluk arayışının ardındaki nedenleri düşünürler ve kaygıları nasıl her şeyin yolunda olmasını istemekten kaynaklanır. Bu da onları sevdikleri insanlar konusunda takıntılı yapar.
bence en takıntılı burç basak burcudur net  Gülümseme

Ziyaretçi

(04-11-2023 Saat 16:21)Mango Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence en takıntılı burç basak burcudur net  Gülümseme

bence de  BAŞAK burcu yılmaz yıldırır.