Forumteams.com !

Tam Versiyon: Exxen'de İzleyebileceğin En İyi 8 Dizi
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Exxen'de İzleyebileceğin En İyi 8 Dizi

[Resim: 2021062412165011.jpg]

Hükümsüz

Esma ve Filiz adında iki farklı karakterde kadının bir cinayet sebebiyle yollarının kesişmesini konu alan Hükümsüz’ün başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy gibi isimler oluşturuyor. Hikayede Esma babasının hukuk bürosunda ikinci bir patron olan hırslı ve güçlü bir avukattır. Filiz ise henüz avukat adayı olan inatçı ama kırılgan bir karakterdir. Gerilim dolu fragmanından da anladığımız üzere bol çatışmalı bir cinayet öyküsü izleyeceksin. Bizim çok ilgimizi çekti ya senin?


[Resim: 20210628113926139.jpg]

Şeref Bey

Şeref Bey, Arnavutluk’tan Türkiye’ye dönen alanında en iyiler arasında gösterilen bir aşçıdır. Dönüşüyle birlikte yeni bir hayat, beklenmedik sürprizler ve belki de bir aşk onu beklemektedir. Yalnız, inatçı, prensiplerine bağlı bir adam olan Şeref Bey aynı zamanda oldukça romantik bir aşk adamıdır. İyi haber şu; tam da aklından geçirdiğin gibi bu karaktere Haluk Bilginer can veriyor. Ondan başkası düşünülemezdi zaten! Exxen’in çıkış projelerinden biri olan Şeref Bey en ilgi çeken içeriklerden biri. Mutlaka bir göz at!


[Resim: 20210628114836428.jpg]

Gibi

Durmadan birbirleriyle zıt düşen iki arkadaşın yani Yılmaz ve İlkkan’ın hikayesini izleyecek ve çok eğleneceksin. Aslında oldukça sıradan hayatları olan bu ikilinin nasıl oluyorsa devamlı hayatlarını alt üst oluyor ve ikisi de başlarına bela almayı beceriyorlar. Küçücük olayları bile çığ gibi büyüterek kendilerine iş çıkarıyorlar. Bu ikilinin başına gelen 12 farklı hikayeyi izlemek için Exxen’e hemen üye olmalısın!


[Resim: 20210628115029368.jpg]

Sihirli Annem

Hepimizin bildiği televizyonların o büyülü dizisi artık yeni kadrosu ve çekimleriyle Exxen’de. Evet evet yanlış duymadın, Acun Ilıcalı kızı Melisa çok sevdiği ve devamlı eski bölümleri izlediği için bu dizinin çekimlerini başlattı ve Exxen’de yayına koydu. Böyle bir baba herkese lazım açıkçası [Resim: smile.gif] Hikaye bildiğiniz gibi Sadık’ın yarı insan yarı peri olan Betüş’le evlenmesiyle başlıyor ve maceralar da onlarla birlikte başlıyor. Sihirli Annem’i özleyenler ve yeni versiyonu merak edenler sakın kaçırmasın!


[Resim: 20210628115143431.jpg]

İşte Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki ve 2020 Survivor birincisi olan Cemal Can Canseven’in başrollerini paylaştığı bu müzikal türündeki dizi Exxen’in başlangıç projelerinden biriydi. Aleyna ve Cemal Can kendi isimleriyle bu karakterlere can veriyorlar. Aleyna sesi oldukça güzel fakat sahne fobisi olan bir genç kız, okulunun seçmelerine katılmak istediği süreçte Cemal Can’la tanışıyor ve Cemal Can ona çok destek oluyor. Hep sevdiğimiz gençlik dizilerine işte bir yenisi daha eklendi hem de müzikal şeklinde. Haydi sen de izlemeye başla!


[Resim: 20210628115159431.jpg]

Vahşi Şeyler

Boşanma arifesinde olan bir çift birbirlerinden nefret edecek kadar zıt düşmüşlerdir. Bir suça birlikte bulaşana dek… Suçu örtbas etmeye çalışırken birbirlerine olan aşkları tekrar alevlenir ve evliliklerindeki heyecan yeniden başlar. Konusu kadar oyunculukları da güzel olan bu dizide televizyon dizilerinde görmediğimiz maskeli insanlar ve pandemi koşulları bulunuyor. Gerçeklikle bir arada olan bu çiftin hikayesi ilginç ve komik bir hal alıyor. E hal böyleyken sana da izlemek düşüyor [Resim: smile.gif]


[Resim: 20210628115543909.jpg]

İlginç Bazı Olaylar

İbrahim Büyükak’ın İbo’yu canlandırdığı dizide 37 yaşına kadar Bursa’da ailesinin yanında kalmaya devam eden bir adamın hikayesini izleyeceksin. Nişanlısı tarafından terk edilen ve ailesiyle birlikte yaşayan İbo kendi yolunu mu çizecek yoksa bu yaşama devam mı edecek merak konusu. Bazı dram ögeleriyle harmanlanmış bu komedi dizisi her cuma Exxen’de yeni bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tıpkı televizyondaki gibi yeni bölüm bekleme heyecanına Exxen’de de devam edebilirisin!


Bir Yeraltı Sit-comu

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programını Exxen’de yayınlamaya başlamasından sonra şimdi de Bir Yeraltı Sit-comu adlı komedi dizisiyle izleyici karşısına çıkmasını beklemiyorduk açıkçası. Exxen’deki birçok yapım gibi bu dizide de Hasan Can Kaya kendi karakterini canlandırıyor ve başarılı olmaya çalışan, ailesinin yanında yaşayan bir komedyenin hikayesini anlatıyor. Hayatın ve Güngören’in gerçekleriyle bir bir karşılaşan Hasan Can bakalım kendi yolunda istikrarlı bir şekilde yürüyebilecek mi? İzle ve gör!
teşekkürler en kısa sürede izleyeceğim diziler mevcut özellikle sihirli annem küçükken izlerdik  Gülümseme