Forumteams.com !

Tam Versiyon: Instagram Beta Programına katılma
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Android için Instagram Beta Programı nedir?

Android beta programı, Android için Instagram uygulamasını kullanan kişilere, uygulamanın yeni sürümlerini yayınlanmadan önce kullanabilme olanağı sağlar. Önceden görüşlerinizi bildirmek ve tüm kullanıcıların Android için Instagram uygulaması deneyimini iyileştirmeye yardımcı olmak için programa katılın.

Başlamak için Play Store'u açın ve beta programına katılmak istediğiniz uygulamanın sayfasına gidin. Uygulamanın beta programı varsa, sayfayı aşağı kaydırdığınızda "Beta test kullanıcısı olun" başlıklı bir kutu göreceksiniz. Yeşil renkli "KATILMAK İSTİYORUM" düğmesine basın ve ekrana gelen uyarıyı onaylamak için "Katıl" üzerine dokunun.

Programa kabul edilmeniz birkaç dakika sürebilir. Tamamlandığında uygulamayı beta sürümüne güncelleyebileceksiniz. Bunu "Uygulamalarım ve Oyunlarım" bölümünden yapabilir veya Beta sekmesini açarak mevcut beta uygulamalarınızı görebilirsiniz. Bazı durumlarda uygulamaların beta programının "dolduğu" mesajını alabilirsiniz, ancak genellikle katılmakta sorun yaşamayacaksınız.