Forumteams.com !

Tam Versiyon: Bulaşık Makinesi Nasıl Temizlenir?
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Bulaşık Makinesi Nasıl Temizlenir?

[Resim: bulasik-makinesi-nasil-temizlenir_16_9_1...80x495.jpg]

Bulaşık makinelerinin görevi bulaşıkların temizliğini yapmak olsa da düzenli olarak onun da temizliğinin ve bakımının yapılması gerekir. Ancak bulaşıklarla birlikte içinin de temizlendiğini düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Makinenin bulaşıkları daha temiz yıkaması ve ömrünün daha uzun olması için temizliği şarttır. Zaten uzun süre bakımı yapılmayan bulaşık makinesi kötü kokusu ve kalıntılarla rahatsız edici oluyor ve bu durumda doğal olarak temizleme ihtiyacı doğuruyor.

Bulaşık makinenizin temizliği için satın alabileceğiniz ürünlerin yanı sıra evinizde kimyasallardan uzak bir hijyen sağlamanız mümkün. Bu sayede hem etkili hem de sağlıklı bir temizlik elde edebilirsiniz. İhtiyacınız olan iki malzeme ise beyaz sirke ve karbonat. Beyaz sirke diğer sirkelerden farklı olarak şeffaf bir üründür. Koku giderici özelliği yüksek olan beyaz sirke ile ayrıca güçlü bir temizlik sağlayabilirsiniz.

SİRKE VE KARBONATLA SİHİRLİ TEMİZLİK
Antibakteriyel özelliğe sahip olan karbonat ve sirke hem makinenizin mükemmel şekilde temizliğini sağlarken hem de makinede yıkanan bulaşıklarınızın pırıl pırıl çıkmasına yardımcı olur.

-İlk olarak makinenizin alt tarafını çıkarın ve tahliyenin temizliğini sağlayın. Bu sayede makinenizin temizliğini sağlayarak temizleme verimliliğini arttırabilirsiniz.

-Daha sonra rafları yerine takın ve bir kasenin içine beyaz sirke koyarak alt rafa yerleştirin. Ardından sıcak ayarda makinenizi çalıştırın.

-Şimdi sıra karbonatta. Bir büyük boy karbonatı bulaşık makinenizin alt tabanını serptikten sonra sıcak ve kısa programda tekrar çalıştırın. Sirkenin ardından karbonatla durulama işlemini bitirin.

– Ayda bir kere makinenizi çevre dostu bu temizleyici yöntemi ile kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Sözcü
Faydalı Bilgiler için teşekkürler.  Kalp
Teşekkürler pratik bilgiler için   Eat2
(10-10-2021 Saat 10:47)Soulfly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Faydalı Bilgiler için teşekkürler.  Kalp

(11-10-2021 Saat 09:01)Damla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler pratik bilgiler için   Eat2

Rica ederim Arkadaşlar   Kızarmak
Teşekkürler bilgilendirme için..