Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Konu Bilgileri
KATEGORİ ADI Sağlık ve Beslenme
KONU SAHİBİ
derindenizcolak
KONUDAKİ CEVAP SAYISI
1
GÖRÜNTÜLEME SAYISI
639

Yorum Yaz 
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kemik, Eklemler Için Kolajen Takviyesi ?

Dans 
Merhaba hanımlar kas kemik ağrılarım için kolajen takviyesi kullanmaya başladım. Kullandığımdan bu yana da tabiî ki tedavi etme gibi bir durumu olmadığını biliyorum ama en azından azalması için kullanmaya başladım. Bir kutum bitti öncesi sonrası arasında ki farkı sorar olursanız şöyle ki özellikle diz ağrımlarımda azalma oldu hiç yok değil ama eskiye nazaran çok daha iyi. Bir de ben kolajenin cilt için bu kadar fayda sağlayacağını düşünmüyordum ürünü kullanmaya başladığımdan beri kaş çatmalarımdan kaynaklı kaş aralamında çizgiler vardı çizgi derinliklerimin azaldığını fark ettim. Daha bir kutudan böyle olucaksam bu zamana kadar niye beklemişim bilmiyorum.bir sürü de kolajen markası var ama bana arlarından en çok çeken kyani hl5 oldu onu kullanıyorum.
Bul
Geçmiş olsun. Allah sağlıklı uzun ömürler versin..
Bul
Yorum Yaz 

[-]
Hızlı Cevap / Sende Bi' Şeyler De!
Konu
Bu mesaj için cevabınızı buraya yazınız.

İnsan Doğrulama:
Lütfen aşağıda gördüğünüz onay kutusunu işaretleyin. Bu işlem, otomatik spam botlarını önlemek için kullanılır.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sürücü Adayları İçin Genel Sağlık Yönetmeliği Engin 2 707 09-03-2026 Saat 11:23
Son Yorum: donmezsel1
Karpuzdan Zehirlenmemek Için Kabuğunu Mutlaka Yıkayın x(-Clipper-)x 1 371 08-08-2025 Saat 12:53
Son Yorum: Mango
Sigarayı Bırakmanın Güzelliğiniz İçin 7 Faydası Damla 4 1,700 21-09-2022 Saat 13:13
Son Yorum: Limon
Masa Başı Çalışanlara Sağlık Sorunlarından Korunmak İçin Öneriler Mango 3 1,257 23-01-2022 Saat 14:00
Son Yorum: SteLLase
Kahvenin Insan Sağlığı Için Faydaları Damla 2 937 16-10-2021 Saat 13:00
Son Yorum: uzman

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
    ForumTeams
    ForumTeams