Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Konu Bilgileri
KATEGORİ ADI Eğitim Haberleri
KONU SAHİBİ
Damla
KONUDAKİ CEVAP SAYISI
0
GÖRÜNTÜLEME SAYISI
595

Yorum Yaz 
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MEB'den Yüz Yüze Eğitim Kararı

MEB'den yüz yüze eğitim kararı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin devam ettiği okullarda ve sınıflarda 26 Ekim itibarıyla 5 gün yüz yüze eğitime geçilmesini kararlaştırdı.

[Resim: mebden_son_dakika_yuz_yuze_egitim_karari...3_6308.jpg]

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin devam ettiği okullarda ve sınıflarda 26 Ekim itibarıyla 5 gün yüz yüze eğitime geçilmesini kararlaştırdı.

Öte yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okullarla alakalı yaptığı son dakika açıklamasında, "Okullarda vaka sayısında artış yok" dedi. Koca, sokağa çıkma yasağı gibi bir uygulamanın da gündemde olmadığını sözlerine ekledi.
Bul
Yorum Yaz 

[-]
Hızlı Cevap / Sende Bi' Şeyler De!
Konu
Bu mesaj için cevabınızı buraya yazınız.

İnsan Doğrulama:
Lütfen aşağıda gördüğünüz onay kutusunu işaretleyin. Bu işlem, otomatik spam botlarını önlemek için kullanılır.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Millî Eğitim Bakanlığı 2025 Engelli Öğretmen Atama Takvimini Açıkladı! x(-Clipper-)x 0 521 20-02-2025 Saat 23:35
Son Yorum: x(-Clipper-)x
Milli Eğitim Bakanlığı, Sınıf Annesi Uygulamasını Yasakladı Soulfly 1 727 18-12-2023 Saat 22:34
Son Yorum: Kurgu
MEB Açıkladı! Liselerde Yüz Yüze Sınavlar Ertelendi şenol 0 864 27-03-2021 Saat 22:34
Son Yorum: şenol
Yüz Yüze Eğitime Başlayacak Liselerle İlgili Kriterler Belirlendi şenol 0 983 13-02-2021 Saat 00:37
Son Yorum: şenol
Sürücü Kursları, çeşitli Kurslar Ve Eğitim Merkezlerine Yüz Yüze Eğitim Izni Joker’s Grin 0 934 25-01-2021 Saat 21:54
Son Yorum: Joker’s Grin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
    ForumTeams
    ForumTeams