Forumteams.com !

Tam Versiyon: Dünyanın En Kurnaz Burçları
Şu Anda Arşiv Modunu Görüntülemektesiniz. Tam Versiyonu Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız.
Dünyanın En Kurnaz Burçları

[Resim: akrep-burcu-ozellikleri.jpg]

Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
Akrep burçları astrolojide gizemli yapılarıyla öne çıkar. Onların ne düşündüğü tahmin etmek kolay olmaz. Akrep burçları özellikle size kızgınsa arkanızdan türlü oyunlar çevirerek intikamını alır. İntikam ve kin duygusu yüksek olan akrep burçlarının ne yapacağı da asla belli olmaz. Sevdiklerine karşı kedi gibi olsa da ona karşı hata yaparsanız o kedinin nasıl kaplana dönüştüğünü izlersiniz.
Siz uzun uzun konuşurken, Akrep çoktan planını yapmış, uygulamaya geçmiştir bile. İçinden halleder, her şey olup bittiğinde öğrenirsiniz sonucu.

[Resim: terazi-burcu-ozellikleri.jpg]

Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
Kurnazlık anlamında Terazi hakkında bilinmesi gereken iki şey vardır; onlar bu konuda profesyoneldirler ve sorunları çözmeyi değil, başkalarına kaydırmayı seçerler. Politik yapıları ve iyi konuşmacı olmaları, manipülatif yanlarını güçlendirir. sahf Bu nedenle bu burçlardan uzak durmanız gerekmektedir. Size karşı her zaman iyi niyetli görünürler ama zorda kalınca başındaki bütün olayları size yıkabilme potansiyelleri vardır.
Sakin ve adaletli oldukları söylenen Terazi burçları, bazı durumlarda adaleti sadece kendilerine göre sağlarlar. Sizi manipüle edip sonra sizin tarafınızdan manipüle edildiğini iddia eder ve sizi buna inandırır. Terazi, bunu sadece eğence için bile yapabilir.

[Resim: ikizler-burcu-ozellikleri.jpg]

İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
Çok yönlü olan ve her ortama kolayca uyum sağlayabilen ikizler burcu, doğuştan da bir oyunculuk yeteneğine sahiptir. Zekalarını istekleri doğrultusunda kurnazca kullanabilen bu burç, sinsi davranmak konusunda da oldukça iyidir. Siz onun melek olduğunu düşünürsünüz ancak o sizin kuyunuzu kazıyordur.
Herkesin nabzına göre şerbet verir ve sinsi davranır. Girdiği kaba göre şekil alan insanlardan kesinlikle uzak durulması gerekir. En kötü tarafı ise o sizin arkanızdan iş çevirirken siz hala onun bir melek olduğunu düşünmeye devam edersiniz.


Halktv