KrALiÇe   09-10-2022 Saat 10:01
#1
Antepfıstıklı Yeşil Pilav Tarifi

2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
150 gram toz antepfıstığı
150 gram tane antepfıstığı
1 çay kaşığı karabiber
tuz

PİRİNCİ tuzlu sıcak su ile ıslatın. 10 dakika beklettikten sonra yıkayıp suyunu süzdürün ve tereyağında
kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak et suyu veya suyla tuz, karabiber ilave edip, göz göz olana dek kısık ateşte pişirin. Ocaktan alıp, toz antepfıstığı ekleyin. Üzerine antepfıstığı serpip servis yapın.
Kurgu   09-10-2022 Saat 19:39
#2
Afiyet olsun Gülümseme
Damla   15-10-2022 Saat 13:17
#3
Harika değişik ve lezzetli görünüyor bu pilav   Kızarmak
İfadeleri İptal Et?
  

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi