Bu siteyi düzgün çalıştırmak için JavaScript'i etkinleştirmeniz gerekir.

JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.

You need to enable JavaScript to run this app.


SAYIN ZİYARETÇİ SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ.

FORUMDAN TAM ANLAMIYLA YARARLANABİLMENİZ İÇİN KAYITLI KULLANICI OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Hesabınız Yok İse Bir Kaç Basit Adım İle Kayıt Olarak; Konu Açabilir, Mesajlarınıza Resim, Dosya, Video Ekleyebilir Veya Diğer Özelliklerden Faydalanabilirsiniz.

Eğer Üyeliğiniz Var İse, Forumumuza Giriş Yaparak, Yukarıda Belirttiğimiz Özelliklerden Faydalanmaya Devam Edebilirsiniz. Sizleride Ailemize Bekliyoruz.

Not: Siteye Üye Olduktan Sonra Size Gelen Maille Üyeliğinizi Aktifleştirmeniz Gerekmektedir. Aksi Takdirde Mesaj Gönderemezsiniz. Bu Foruma Yaptığınız İlk Ziyaretiniz İse, Lütfen Öncelikle Yardım Kriterlerini Okuyunuz.

İlgili Bağlantılar: >> Kayıt Ol

Sosyal Hesaplar İle Giriş Yap, Kayıt Ol


Konu Bilgileri
KATEGORİ ADI Yemek Tarifleri
KONU SAHİBİ
SteLLase
KONUDAKİ CEVAP SAYISI
0
GÖRÜNTÜLEME SAYISI
373

Yorum Yaz 
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koca Karı Gerdanı Tatlısı Tarifi

#1
Döküman 
Koca Karı Gerdanı Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

1 Su Bardağı Yoğurt
1 Su Bardağı Sıvı Yağ
2 Adet Yumurta
1 Paket Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı Tuz
½ Su Bardağı Süt
1 Tatlı Kaşığı Sirke
Un (Aldığı Kadar)
Şerbeti İçin:
4 Su Bardağı Şeker
4 Su Bardağı Su
½ Limon Suyu
İçi İçin:
300 gr Ceviz
Üzeri İçin:
3 Yemek Kaşığı Erimiş Tereyağı
½ Su Bardağı Sıvıyağ

Koca Karı Gerdanı Tatlısı Nasıl Yapılır?

Hamurun tüm malzemeleri derin bir kap içerisinde yoğrulur.
30 adet beze yapılır ve dinlendirilir.
Un ve nişasta karışımı hazırlanır ve hamurlar çok ince açılır.
Açılan yufkaların içine ceviz serpilir ve üzerine bir yufka daha koyulur ve tekrar ceviz eklenip tekrar üzeri yufkayla kapatılır.
Oklavaya sarılır ve hamur büzülür. Bıçakla küçük küçük kesilir.
Bir fırın tepsisine alınır ve üzerine eritilmiş tereyağlı ve sıvıyağlı karışım sürülür.
180 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.
İlk sıcağı gittikten sonra soğuk şerbet eklenir. Afiyet olsun.
Bul
Cevapla
Yorum Yaz 


[-]
Hızlı Cevap / Sende Bi' Şeyler De!
Konu
Bu mesaj için cevabınızı buraya yazınız.

İnsan Doğrulama:
Lütfen aşağıda gördüğünüz onay kutusunu işaretleyin. Bu işlem, otomatik spam botlarını önlemek için kullanılır.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Cevizli Bulgur Pilavı Tarifi Damla 0 72 31-05-2025 Saat 11:08
Son Yorum: Damla
Çikolatalı Sütlü Nuriye Tarifi SteLLase 0 141 02-03-2025 Saat 13:29
Son Yorum: SteLLase
Tuzlu Pasta Tarifi KrALiÇe 4 346 11-02-2025 Saat 17:42
Son Yorum: uzman
Şerbetli Un Helvası Tarifi BegonviL 2 495 10-12-2024 Saat 11:57
Son Yorum:
Muzlu Çikolatalı Kek Tarifi Damla 2 483 29-09-2023 Saat 15:01
Son Yorum: BegonviL


    Hızlı Menü:


    Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

    ForumTeams
    ForumTeams
    Genel Forum Sitesi, Güncel Forumlar, Bilgisayar, Yazılım, Donanım, Windows, Linux, macOS, Ücretsiz Program İndir, Ip Tv, Türk Tarihi, Dünya Tarihi, Kültür, Sanat, Rap Müzik, Wordpress, MyBB, Vbulletin, SEO, Astroloji, Burçlar, Sağlık, Exxen